Saturday, December 17, 2011

b o s a n

Fuh..fuh..fuh… *buang habuk2  kat blog*
Assalamualaikum…lama betul aku x mengarut kat blog ni…tetibe hari ni dating mood pulak. Mungkin sebab baru lepas tgk cerita pasal penulis novel?haha. ok.sebenarnya aku rasa sunyi gila kebelakangan ni. Rasa bosan. Rasa hidup kosong sangat. Macam x de warna. Sekarang every weekend pon aku just spend masa buat assgmnt, psm atau on9. X pon tgk movie sikit2. Dan aku rasa x mencabar lgsg hidup aku ni. Aku x sangka kosong macam ni sekali perasaan bila x join program dan mem’buzy’ kan diri. Dulu sangat mencari kot apa perasaan jadi normal student. Ternyata sekarang aku dah bosan. Lebih2 lagi aku x join program, xde boyfriend untuk difikirkan, xde rumate untuk dilayan dan classmate jugak jauh. Tu lah dulu ada bf pon x dapat nak melayan. Buzy sana sini. Sekarang bila dah ada masa xde org dah nk dilayan. Dan duduk jauh dgn classmate jga bukan tindakan yg bijak ya. Susah memang susah. Tapi ada advantages la bila aku mmg nak duduk sorg untuk final year ni. Bagi aku macam dah biasa dengan hidup yang kelam kabut dan sekarang hidupa aku terasa kosong dan sangat normal. Tak mencabar! Serius bosan. Dan sekarang aku sedang melalui satu lagi weekend yang sangat bosan. Ottowkei? Tolong la datang idea2 best untuk warnakan lagi weekend aku ni….

No comments: