Friday, August 5, 2011

. tokmak .

urm.bila aku da start bukak blog balik, mulah lah aku rajen nak mengepos.
kali ni nak cite pasal tok mak aku.
sepanjang bulan pose ni aku asek teringat kat tok mak aku je
kesian dye pose sensorg kat kampung
ni 1st pose dye pose sensorang since tokayah aku meninggal
mesti sedihkan pose sensorg kat umah
sahur senorg, buka sensorg...
aku rasa nak ajak je dye datang umah aku ni ha
duk sini masa bulan pose
aku po ade je kat umah sepanjang bulan pose ni
tp kata mak, tokmak mesti tak nak
dye mesti tak nak tinggal umah dye.
aku x dapat bayang kalo aku duk kat tmpt tokmak aku skrg ni
mesti sedey je.
dah la tokmak aku tu la satu2nya grandparent yang aku ada lg
belah ayah aku mmg dah lama meninggal la kan...xpenah jumpa pon...
rasa lepas ni nak kol tok mak la apa kabar...
ok la..sampai sini saja...
kalo rajen aku hapdate lg..uhuhu
byeeee....!

No comments: