Friday, August 5, 2011

. kecewa .

aku sangat kecewa dengan sikap kamu
sampai macam ni ke kamu buang aku?
sampai hati..
dulu aku sanggup buat apa saja untuk kamu
sanggup ketepikan hal lain
demi nak support kamu nak bantu kamu
tapi..
apa balasan yang kamu bagi skrg?
nak contact kamu mmg ssh lah...
bape byk msg bagi pon xtahu lah....
kalo reply pon mmg mcm nk xnak je lah...
penat tau asik kejar bayang2 je macam ni
tau tak aku sangat harapkan kamu?
aku sayang kamu
tapi bila kamu x hirau aku langsung macam ni
aku jadi kecewa sangat2 tahu
tlg la bagi aku sedikit kerjasama...
aku mntk tlg sangat2....
mgkn kamu dah bahagia dengan hidup kamu skrg...
dan x ingat lagi apa yg pernah kita lalui masa sama2 susah dulu...
but..
i really need you now...
and maybe for the last time... :(

No comments: