Friday, August 5, 2011

. tokmak .

urm.bila aku da start bukak blog balik, mulah lah aku rajen nak mengepos.
kali ni nak cite pasal tok mak aku.
sepanjang bulan pose ni aku asek teringat kat tok mak aku je
kesian dye pose sensorg kat kampung
ni 1st pose dye pose sensorang since tokayah aku meninggal
mesti sedihkan pose sensorg kat umah
sahur senorg, buka sensorg...
aku rasa nak ajak je dye datang umah aku ni ha
duk sini masa bulan pose
aku po ade je kat umah sepanjang bulan pose ni
tp kata mak, tokmak mesti tak nak
dye mesti tak nak tinggal umah dye.
aku x dapat bayang kalo aku duk kat tmpt tokmak aku skrg ni
mesti sedey je.
dah la tokmak aku tu la satu2nya grandparent yang aku ada lg
belah ayah aku mmg dah lama meninggal la kan...xpenah jumpa pon...
rasa lepas ni nak kol tok mak la apa kabar...
ok la..sampai sini saja...
kalo rajen aku hapdate lg..uhuhu
byeeee....!

. kecewa .

aku sangat kecewa dengan sikap kamu
sampai macam ni ke kamu buang aku?
sampai hati..
dulu aku sanggup buat apa saja untuk kamu
sanggup ketepikan hal lain
demi nak support kamu nak bantu kamu
tapi..
apa balasan yang kamu bagi skrg?
nak contact kamu mmg ssh lah...
bape byk msg bagi pon xtahu lah....
kalo reply pon mmg mcm nk xnak je lah...
penat tau asik kejar bayang2 je macam ni
tau tak aku sangat harapkan kamu?
aku sayang kamu
tapi bila kamu x hirau aku langsung macam ni
aku jadi kecewa sangat2 tahu
tlg la bagi aku sedikit kerjasama...
aku mntk tlg sangat2....
mgkn kamu dah bahagia dengan hidup kamu skrg...
dan x ingat lagi apa yg pernah kita lalui masa sama2 susah dulu...
but..
i really need you now...
and maybe for the last time... :(