Monday, February 28, 2011

. p e n a k u t .


Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja


Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan



Kau bukan milikku
Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku

Friday, February 25, 2011

baru kutahu erti rindu~

i dunno what to say.but i keep crying when miss u all...
i miss u...


u...


u...

u... 

u...


u...


u...


u...
u...


u...

u...


u...
u...


u...


and u...


and also my BIG family....

i miss the time that we spend together..IDK but i really miss u all..

Friday, February 18, 2011

| merepek sebentar |

selama ini...
aku x pernah kisahkan hidup begini...
hidup yang macam ini...
yang perlu kisahkan semua hal2 family..
just uruskan hidup sibuk aku...
dan yang paling kena fikir pon pasal makayah je..
now...i need to consider all the sedaramara things b4 doing sumthing...
walau skrg x perlu idup dgn keadaan yg terlalu stress seperti dulu...
i really need to adapt this...
lg2 ramai sedaramara disini...
dan ini lah realiti kehidupan nanti..
so learn it anahaziqah!
give it a space in ur heart!
:)

Tuesday, February 1, 2011

.dinner KFK 2010.

sally n fareez  da post da pasal dinner.
aku pon nk post jugak.ehehe
x banyak pon nk cerita.
saja nk tulis gak kan
keseluruhannya dinner ni best.
paling best rasanya daripada dinner KFK yang aku penah join.
tahniah kpd sume mt dan ajk.
tp ade gak part yang aku tacing dlm dinner nih iaitu part acong baca surat.uhuhu
yang tu x bole tahan.



pape pon dinner ni adalah satu simbolik yg ME2010 meletak jawatan.
dan juga berakhirlah program yang dipantau oleh kami.



*skali aku tgk balik gambar ni mcm tangga.ehehe.teringat pearjal pnh ckp jeles dgn me baru sbb dorg boleh amik gmbr cantik, ktorg sgt xsama ketinggian kot nk amik gmbr cantik sama tinggi mcm dorg.uhuhu..*