Monday, January 17, 2011

khasiat dark coklat


dark coklat.aku sgt suka dark coklat kerana dark coklat nie xde susu yang menggemukkan tu dan rase die lebih pade pure chocolate.aku suka kunyah je bila mkn dark coklat nih.mcm snek.ehehe

jom intai ape lak khasiat coklat.

1. Mengandungi antioksida, dapat menjaga jantung dan menurunkan tekanan darah. ia nya disumbangkan melalui kafein yang terdapat dalam coklat.

2. Ia juga mencegah bermulanya penyakit alzheimer dan mengurangkan risiko kanser payudara.

3. Agen anti stress dengan hanya menghidu bau coklat!

4. Meningkatkan hormon dan membuatkan korang rase gembire dan jatuh cinte! oh!

5. Melembut, melembap, menguatkan dan menghaluskan kulit.

dan dark coklat yg paling aku suka ialah ini...vochelle dark chocolate......












1 comment:

Anonymous said...

saye pon suke dark choc vochelle~