Monday, November 22, 2010

.come back.


semekommm...
fuh....fuh...fuhhh...(nk tiup sikit habuk yg dah menebal kat blog ni.da byk sarang dah pon.uhuhu)
da hampir sebulan da x update blog ni...da kurang rajen...
tiba2 hari ni jd rindu plak kat blog..tgh2 stdy teringt nak update..
so..here i come...uhuhu

tatau nak update apa pon sebenarnya...
saja2 nak update...
urmm...yeah...ade satu cerita baru2 nih...
aku ade dpt satu mcm wooden stick cm tuh(ala2 batang eskem tuh) yang bertulis..
tatau lah dpt dari sapa coz x tulis pon nama kat kayu tuh...
dan cara org tu bg pon dgn letak dlm pencil case aku...
so mmg aku x sedar la bila org tuh letak...
but im quite sure ni keje bdk2 KFK...
tp x kesah la sapa yg bg tuh..yg penting kata2 yg dye tulis...
kata2 tuh buat aku rasa org yg bagi ni tahu ttg cerita aku dan kisah hiudp terbaru aku..
uhuhu..

kata2 tersebut berbunyi :

"stuck in the single rut?stop feeling sorry for yourself and start believing in the power for self fullfiling prophecies! And it's not enough to just think in your mind taht you'll meet that special someone, say out loud to yourself. I am an attractive girl at least 10 times a day.You'll begin to see yourself as truly attractive and that positive vibes will automatically draw people to you! say it out loud gorgeous ! and smile!"

inilah kata2 tersebut.
nampak sgtlah org yg tulis ni sgt2 tahu kedudukan aku skrg kn..
and also know me well..
hurm...
anyway...kalo si pemberi ini baca post ni...
i just wanna to thank u..
coz gimme such advice...
actually..
i dont care if i am being single as long as im happy
and my  fmly n fren are wif me
but...
if there is someone really suitable for me...
i will accept him..
and i will wait till that day come....
and again..
....thank you....

okeh..abes cerita pasal wooden stick
now nak cerita pasal aku dpt award pulak..
wah..cm dpt award apa tah...
uhuhu
actually i just get this "one lovely blog award" dari penulis kisah si penyair jalanan...


thanx to sarahnazirah for this blog award.and i think im not going to give this award to anyone else.uhuhu.x terpikir je nak bg kat sapa pon.da lama x intai blog org.
ok.itu sahaja rasanya utk kali ini..
mahu smbg stdy untuk next paper..
gudluck kepada sesiapa yg juga sdg menghadapi final exam..
tak lupa gak kat adek2 yg nak amik SPM selasa ni..gudluck to uall especially to my little sister...
gudluck sis!
and lastly....
bye2!


2 comments:

Salimah Alias said...

wcome back mindakosong!..
ohoo..award dar sarah..ak lupe nk review about dat.

yadeinmya said...

uhuhu..thanx..
go publish award sally!ehehe