Tuesday, August 31, 2010

.myAll.

I am thinking of you
In my sleepless solitude tonight
If it’s wrong to love you
Then my heart just won’t let me right
Cause I’ve drowned in you
And I won’t pull through
Without you by my side
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
I’d give my all for your love tonight
Baby can you feel me
Imagining I’m looking in your eyes
I can see you clearly
Vividly emblazoned in my mind
And yet you’re so far
Like a distant star
I’m wishing on tonight
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
I’d give my all for your love tonight
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
I’d give my all for your love tonight
Give my all for your love
Tonight



Monday, August 30, 2010

mari mengupdate!


okeyh..sangat lama x update blog nih..arini aku terasa sgt2 mahu update blog....rasa macam banyak sangat nak cerita coz dah lama x update dah...urm..nak kene buat list nih...nak mula dari mana yer...urm...lets start now..
1) iam single now...rasanyer dah hampir sebulan dah...tatau nak kate apa pasal nih...tp mgkn ni yang terbaik utk masa ni...masing2 pon sibok dan aku pon x rasa buleh bagi komitmen dalam masa begini...walaupon kadang2 tuh x dinafikanlahkan ade rasa rindu tuh..uhuhu..
dan
tidak dinafikan juge saya juge merasa jeles dgn mereka2 yg sedang aktif mencari pasangan dikala saya bersendirian kini...uhuhu..suda2...stop it anahaziqah!aku harap kamo0 semua bahagia...
2)dah pegi singapore utk 1st tyme nyer..ok la jugak..iam 1 of da organizer...penat jalan byk kat singapore..uhuhu...tp mengingatkan kembali apa yg mak ajar n selalu pesan dulu supaya jalan laju2...jgn buang masa jalan terkedek2..ehehe..ni aku dpt aplikasikan masa kat singapore tuh...disebabkan banyak jalan,penat dan panas aku pon x banyak sgt amik gambar masa tuh...agk nyesal tp masa tuh x larat kot..uhuhu
3)dah dua bulan dah x pakai apa2 produk kecantikan kat muka nih...nak menjaga muka pon x sempat sgt dah....muka dah jadi teruk dah dgn jerawat dan semakin itam..uhuhu..mak bsing gler bila tgk..
4)urm..mcm x cter lg kan pasal aku jatuh moto...ok.buat 1st tyme nyer aku jatuh moto...aku jatuh masa otw g kelab nak amik kamera utk amik grup photo ktho....so bile dah jatuh tuh terus blur tatau nk wat pe..thanx 2 sarah yg bw aku g pk masa tuh...bile dah sampai pk(pusat kesihatan) baru rasa sakit n nanges..baru pkir sapa nak ganti aku amik grup photo n etc..uhuhu..
then mntk tlg dgn pearjal utk gnti aku amik grup photo tuh...thx 2 him..thx gak kat ee n sarah yg byk tlg aku tyme tuh...urm...dlm 2 mggu lbh gak la kan tgn aku berbalut sbb luka jatuh moto tuh...sgt ssh idup masa tuh...sume bnda yg nak dibuat x perfect..sgt2 x berkemampuan...uhuhu..xmo cter byk lah...sdey lak bile teringt balik...and until now maseh ada parut kat tgn yg sgt menyerlah...dan sgt mencacatkan..uhuhu..dah tmbh la satu kekurangan diri ini...hopefully ilang lah jugak parut nih walaupon lmbt...







5)next..aku dah g praktikal melaka..best mmg best..tp rasa kehilangan jugak bila beberapa kwn baik aku kt kfk 2 x dpt join...nnt kalo ade masa upload gmbr lak yer..xsmpt2 nk proses gmbr2 nih..ehehe
6)urm..apa lagi yer..ok da join mtm...prgm yg sgt2 kurang komitmen dari aku...maafkan aku wahai semua ajk....aku tatau kenapa dgn aku masa itu...aku harap korg maafkan aku yer...dan mgkn aku da dpt balasan dgn kejadian jatuh moto ituh..uhuhu
7)hurm..ni masuk semester kedua aku sebagai majlis eksekutif kfk...sem ni agak mencabar bagi aku utk handle kerja2 ni semua dgn stdy..agak byk prgrm utk sem nih...tp aku akan cuba bg yg terbaik selagi aku pegang jwtn nih...dan aku harap dpt support dr semua ahli kfk...
8)aku dah lama x balik rumah...dari sebelum mula sem baru lg...sgt2 rindu rumah sekarang nih..rasanya x pernah lagi buat mcam ni sejak masuk utm...ni la plg lama x balik umah...uhuhuhu..gaya x balik2 umah mcm umah tuh jaoh kat perlis sana..walhal kat kota tinggi je pon...cepatlah cuti tiba...aku dah rindu adek2 n mak ayah nih..T_T




9)aku juga sgt2 merindui rumate2 ku di matrik dahulu...lama sudah x jumpa korg...bile kite buleh berjumpa nih...?




10)now..aku join konvo ke45...hopefully aku dpt buat yg terbaik kali nih...coz ni konvo terakhir utk aku kot...sbg pemantau juga aku juga harap semua ajk dapat berikan komitmen yang terbaik kepada konvo kali nih...kepada ajk2 baru...aku harap korg semua bersemangat dan akan join next2 konvo...gudluck semua!
11)dan sekarang juga aku sudah mula dan perlu utk memikirkan berkenaan report2 agm yg perlu aku setelkan..uhuhu..bile pkir2 byk gak tuh...hopefully i can handle it..nak buat mana yg sempat masa cuti nih...mntk2 byk la yg bule setel masa cuti...
12)urm...seterusnya..aku rasa aku rindu dgn kwn2 kfk aku yg dulu...rindukan seuasana yg dulu..saat2 kita selalu bersama...skrg semuanya dah berubah...mgkn perubahan masa dan komitmen yang menjadikan keadaan menjadi begini...mgkn juga ada salah aku...urm...susah utk dikatakan..tp sememangnya aku merindui saat2 itu...



















rasanya tu je lah yg mampu aku update utk masa nih..byk lg yg tertinggal dan x cite abesh...tp ni je yg termampu kot...x larat nak tulis dah nih..ehehe...harapnya aku akan ada masa lg utk update di masa hadapan..ngee~

Tuesday, August 3, 2010

.need holiday.

hye blog!
lama giler x update blog nih
da besarang dah pon...
byk yg nk diupdate...
tp masa x mengizinkan...
yg penting sekarang i need time n holiday..
really2 need it...