Thursday, June 17, 2010

tag dari sally yang tersayang..ehehehe

tag dari sally...siap komen kat post aku nih suh aku buat..uhuhu

'just listkan 23 perkara tentang saya. tak kisah la either fact or mist'
banyak gler 23 ni...apa yer aku nak tulih...
urmmm..
mari kita tengok...
1. saya seorang perempuan
2. saya berketurunan jawa-pakistan..muka mmg banyak pakistan dr jawa yg sebabkan ramai org x caye saye leh cakap jawa....uhuhu
3. saya suka warna biru, putih dan coklat.
4. Saya sukakan kebebasan dan ketenangan..
5. Saya suka ramai kawan..dan x suke sorang2..
6. Saya seorang yang kelam kabut dan ramai yang mengakuinya
7. saye sgt2 suke baca novel
8. saye juga suka amik gambar.snap2!!ehehe
9. saya suka shopping..ehehe...
10. saye tensen dgn jerawat yg mula banyak kat muka saya ni..tak tahu la mengapa....
11. saya rasa nak potong rambut sekarang tapi sayang dan sebenarnya mak saya pon x bagi ada rmbt pendek..
12. saye rindu kawan2 saya especially the click 4, ex rumate kt matrik n kwn2 skola menengah dulu...
13. saye tengah berusaha siapkan report program masa saya jd s/u dulu..x abes2 buat minit mesyuarat nih!!uhuhu..bila bule siap ni..
14. saya x suka duk rumah sorang2..sangat menakutkan...
15. saya sgt2 sayang kelab fotokreatif..we are family rite..?
16. saya suka gelang tangan..
17. saya seorang yang susah buat keputusan...
18. saye slalu buat spelling error n ade la org tuh slalu perasan kesalahan saya tuh..uhuhu..tp trimas la kat dye...
19. saya juga penakut..ehehe
20. saya dah x tahu nak tulis apa kat sini..ngee..
21. saye suke masakan mak dan tokmak saya
22. saya x boleh makan dengan banyak dalam satu masa..
23. saya rindukan suasana yang dulu walaupun suasana skarang pon besh..punya la tal bersyukur kan...ehehehe
....tag yang kedua pula....
1).Besides your lips , where is the favourite spot to get kissed ?
Erk...pipi mgkin..x tahu...
2). How did you feel when you woke up this morning ?
Nak jemur baju...nak g kelab...
3). Who was the last person / people you took a photo with?
X ingat sape person nya..tp rakan2 praktikal melaka lah...ila kot...
4). Would you consider yourself spoiled ?
sometimes..

5). Will you ever donate blood ?
x kot..sampai betul2 sure aku ni x mengalami lagi kekurangan darah..serik woo makan ubat mcam2 selama 3 bulan...

6). Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
Hurm..x tau la nak kate best fren ke apa kan...tapi rasanye haree n najmi mgkin...
7) Do you want someone to be dead?
hurm..dunno...

8. What does your last text message say ?
"g tungku impian”

9. What are you thinking right now?
Mungkinkah..???confuse2..

1o. Do you want someone to be with you right now ?
yes..seorang perempuan dan seorang lelaki...

11. What was the time you went to bed last night ?
kul 3lby pagi mgkn...lambat coz baru balik dari praktikal melaka...penat2...uhuhu


12. Where did you buy the tee you are wearing now ?c
Jusco tmn u..bju pertama beli lepas masuk utm...uhuhu


13. Is someone on your mind right now ?
yes...dan saya mahu dua org ini berada dengan saya sekarang..kalau la buleh..uhuhu


14. Who was the last person(s) who text you ?
Ila dan pearjal...


TEN Lucky Person to do this quiz...
1 cik hajar balkhis
2 inche nazreen hashim
3 cik immiarron
4 cik qila dolce
5 cik sarah nazirah
6 cik sabarina
7 miss vicki angela
8 cik farhah saidin
9 cik tengku nuha
10 cik ain natasia

15. Who is no.2 having a relationship with ?
umeynajwa..betol kah..??ku jua kurang pasti..


16. Is no.3 a male or a female ?
female...rakan ME ku..uhuhu

17. If no.7 and no.1 get together , would it be a good?
maybe not..uhuhu..

18. What is no.1 studying about ?
food tech..

19. When was the last time you chatted with them ?
ade yang baru je..ade yang da lame...uhuhu...

20.Is no.4 single ?
nope.suda berpunya

21. Say something about no.2
my photographer partner...

22. What do you think about no.3 & no.6 together ?
mesti la x mgkn terjadi kerana masing2 sudah berpnya dan sama jantina..ehehe

23. Describe no.9 .
cute.comey.penyabar..

24. What will you do if no.6 n no.7 fight ?
x baik gaduh2...idup aman damai kan best...

25. Do you like 8 ?
Yes..
huh! penat sungguh buat quiz nih...lama giler aku pkir..ila pon da siap dulu dari aku even aku start dulu..ehehehe...

4 comments:

zulhakim said...

Tungku Impian guna ayam proses tak sembelih dari supplier Cina Kafir. Owner amalkan sihir pelaris campur najis dalam makanan minuman

yadeinmya said...

betul ke?mana tahu?

tengku said...

hihikk :P
thnx for the lovely nice words u describing me! ngehh :D

sayaaname said...

alamak.adae org tu baca pulak!kantoi!kembang la tuh!ehehe