Tuesday, March 2, 2010

...setelah sekian lama...

huh!
lama da tak update blog ni
ini sume akibat ke'bz'an yang terlampau
ade la sebulan rasenyer
uhuhu
macam2 da jadi dalam idup aku ni
tatau dah aku nak cter dari mana
hurm
tp rasenyer yg plg besar jd dlm idup aku bru2 ni adalah
aku da x single lg
uhuhu
caye x..??
mesti korg rmi x caye gak kan..
aku pon x caye sbnrnyer..
dalam bz2 cm ni pon aku sempat lg nak couple
uhuhu..x penah aku terpkir pon sebelum ni
aku da pasrah da mmg x kan cri sapa2 smpi ke'bz'an aku ni berkurangan
sbb aku percaya mesti tade laki yg thn dgn aku yg bz cm ni
ehehehehe
tp thx to him sbb sgt memahami aku
sabar je bile tiap2 malam aku ade meeting,assgmnt n etc..
kadang2 sy yg x smpi ati bile sy slalu bz cmtuh
sy sgt2 kagum dgn awk
thx syg sbb faham sy...xD
hurm.. ok la..itu saje kot utk kali ni
kalo ada masa nnt aku update lg ya!
daa~


No comments: