Wednesday, March 31, 2010

.s0rRy.

maafkan aku
aku tak sengaja
mgkn aku x sehebat kau
sorry
mmg salah aku...
i have try to be the best that i can...
sorry again...

Saturday, March 20, 2010

.kecewa.

kecewa
itulah perasaan aku sekarang
aku tak tahu lagi apa yg perlu dibuat
kenapa aku sukar utk membuat org lain mendengar pandangan aku..??
cabaran..mmg cabaran...
sabarlah ana sabar....
mgkn cara aku yg x betul..
mgkn aku perlu belajar banyak lg..
aku tahu aku byk kekurangan..
aku rasa aku tahu hampir semua kekurangan aku itu..
aku masih mencuba utk memperbaikinya..
sukar..itulah yg aku rasakan skrg..
sukar utk mengubah sesuatu yg mgkn mmg da ada dlm diri sekian lama.
tp ia x mustahil kan..?
aku perlu ubah..perlu sgt2 utk kebaikan diri aku sndr...
come on ana...go..
u can do it!!

uh oh..mengapakah begini..??jiwa sensitif..mgkn da dkt dgn 'jangka masa'..uhuhu


Tuesday, March 16, 2010

sErAbUT...

urmmm
kenapa aku jadi cam ni dua ari ni..??
serabut sgt2..
bercelaru fikiran aku
aku tatau apa yg aku pkir
aku tatau apa yg aku buat
aku rasa aku da menyakitkan hati org sekeliling aku
aku da mengabaikan mereka
aku x jaga hati dan perasaan mereka
kenapa aku bule buat cam ni..??
apa yg aku pkir nih..??
terasa aku ni mementingkan diri sendiri pon ada
apa yg kamoo da lakukan ni wahai ANA HAZIQAH..??
apa..????
kepada org2 disekeliling aku..
aku mohon maaf sekiranya aku telah menyakiti hati korg
aku x blh befikir dgn btol skarang...
aku syg korg sume..
tp tatau nape aku x leh kawal diri..
dan menjadi sgt selfish kblkgn ini...
maafkan aku...
(T_T)

Friday, March 12, 2010

~to all my beloved fren~

I asked u if I was PRETTY, u said NO
I asked u if I was FAT,u said YES OF COURSE
I asked if u WANTED to be with me forever,u said NO
I asked u if u would CRY if I walked away, u said NO
I had heard to much and need to leave and
as I walked away...
U grabbed my arm n told me to stay.
U said..
U r not PRETTY, U r BEAUTIFUL,
The only thing that FAT or BIG about u is your HEART
I dont WANT to be with u forever,I NEED to be with u forever
and baby, i wouldnt CRY if u walked away
I would DIE...

tiBa2

...tiba2 sy rindu kamoo...
...rindu sgt2...
..cm ne nih...
uh oh!

Sunday, March 7, 2010

+addicted to co0l bl0g+

rase seperti setiap ari pon mahu cool blog
setiap ari nak at least 2@3 cool blog
cm ne nih..??
uh oh!!

Thursday, March 4, 2010

...rahsia pelukan...

untuk hidup lebih lama kamoo memerlukan empat pelukan sehari, manakala jika kamoo inginkan kesihatan berpanjangan peluklah keluargamu lapan kali sehari.
sekiranya mahu awet muda dan bahagia sentiasa kamoo memerlukan 12 pelukan setiap hari
...

Tuesday, March 2, 2010

...setelah sekian lama...

huh!
lama da tak update blog ni
ini sume akibat ke'bz'an yang terlampau
ade la sebulan rasenyer
uhuhu
macam2 da jadi dalam idup aku ni
tatau dah aku nak cter dari mana
hurm
tp rasenyer yg plg besar jd dlm idup aku bru2 ni adalah
aku da x single lg
uhuhu
caye x..??
mesti korg rmi x caye gak kan..
aku pon x caye sbnrnyer..
dalam bz2 cm ni pon aku sempat lg nak couple
uhuhu..x penah aku terpkir pon sebelum ni
aku da pasrah da mmg x kan cri sapa2 smpi ke'bz'an aku ni berkurangan
sbb aku percaya mesti tade laki yg thn dgn aku yg bz cm ni
ehehehehe
tp thx to him sbb sgt memahami aku
sabar je bile tiap2 malam aku ade meeting,assgmnt n etc..
kadang2 sy yg x smpi ati bile sy slalu bz cmtuh
sy sgt2 kagum dgn awk
thx syg sbb faham sy...xD
hurm.. ok la..itu saje kot utk kali ni
kalo ada masa nnt aku update lg ya!
daa~