Wednesday, October 21, 2009

cerita bermula disini...

cerita tentang aku bermula disini...sebenarnyer aku bukan lah seorang yang suka menulis blog sebelum nih..tapi disebabkan kebosanan yang melanda diri pada study week ni buatkan aku rase nak tulis blog...hehe..aku ni jenis orang yang tak boleh duduk je kat satu tempat dan buat kerja yang same jer...jadi aku memang tidak berbakat untuk menjadi seorang suri rumah sepenuh masa..so kepada bakal suami aku..sila take note pasal ni yer..hehe cam da ade calon jer...hum tapi point utamanyer ialah ini la sebab utama aku tulis blog..tapi mane tau lame-lame nanti aku akan ketagih tulis blog pulak kan..sape tau??huhu..hum..tatau la nak tulis ape..nanti kalo bosan2 aku update lagi lah yer...

No comments: